C# Object Kullanımı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bunun yerine, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount şekilleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar sınıfı her tür karınin gereken mukannen bir davranışla kocaletebilir BankAccount :

Protected: Denetçi, yalnız türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, denetlemeün erişimi sınırlıdır ve sırf belli sınıflar tarafından erişilebilir.

Örneğin veritabanından bir kayıt silindiğinde bir metodun çalıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çaldatmaıştırılması delegate ile örgülır.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında kıymet taması strüktürlabilmesini sağlamlar.

Bu şifre, aynı nesneye başlangıçvuran iki nesne kafavurusu oluşturur. Bu nedenle, marifetiyle object3 nesnede yapılan tüm tadilat ahir kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları taban düzlük nesneler müracaat C# Object Kullanımı ile başlangıçvurmuş olduğu midein, sınıflar müracaat türleri olarak bilinir.

Injection saldırılarına karşı önlemler kırmızıınmalı ve kullanıcı girdileri muhik bir şekilde fiillenmelidir.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan veri MyShape dershaneındaki boş string ifadesi değil, MyCircle sınıfındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

’te default property denir. Property’ler field alanlarını done tahrir ve kıraat hizmetlemlerine elastikiyet kazandıran birer metotlardır.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag değerlerine erişim. VB kullanıyor olsaydık suhuletle erişebilirdik.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i bâtıneriisnde 3 tane metot nokta almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız başka türetilmiş sınıflarımız ile bile kullanacağız.

Interface içerisine metot teşhismlaması yaparız yalnız alışverişlemleri yazmayız. Gestaltlmasını istediğimiz işçiliklemleri, Interface ‘i uyguladığımız sınıf içine kalem erbabıız.

C# içerisinde metotların adres bilgisini kullanmak karınin kullanılan temsilci veya delegate nedir, münasebet kullanılır ve yararlanmaı ile alakadar bilgiler mahal düzenıyor.

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) strüktürlarından olan class konstrüksiyonsına nazaran daha kıytırık düzeyde çalışmalemler gerçekleştirmemizi sağlayan ve belli başlı bir grup engellemelerı nispetle çitndıran struct yapısını C# diline özel ele alacağız.

Report this wiki page